Ana içeriğe git
FIU LMS 2 FIU LMS 2
  • Türkçe ‎(tr)‎
    English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
  • Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
  • Ana sayfa

School of Tourism and Culinary Arts / Turizm ve Mutfak Sanatları Yüksekokulu

  1. Ana sayfa
  2. Kurslar
  3. School of Tourism and Culinary Arts / Turizm ve Mutfak Sanatları Yüksekokulu
  • 1 (mevcut)
  • 2
  • » Sonraki Sayfa
International Hotel Mgmt - Fall 2025-26
Yiyecek Hizmetleri Teknolojileri
TOUR GUIDING
Kıbrıs Mutfağı
HUMAN RESOURCE MANAGEMENT IN HOSPITALITY - Fall 25.26
MARKETING STRATEGIES IN TOURISM - Fall 25.26
TOURISM ETHICS - Fall 25.26
BRANDING IN TOURISM MANAGEMENT - Fall25.26
BRANDING IN TOURISM MANAGEMENT - Fall25.26
Customer Relationship - Fall2025-26
Research Methods - Fall 2025-26
Business of Tourism - Fall 2025-26
Tourism Economics / Fall 2025-26
GASTRONOMİ PAZARLAMA PRENSİPLERİ (TRMS203)
TRHM201- FALL 25-26
TRHM502- FALL 25-26
TRHM301- FALL 25-26
Avrupa Mutfakları
Asya Mutfakları
Introduction to Tourism (THRM101/TRCA101) Fall 2025-26
  • 1 (mevcut)
  • 2
  • » Sonraki Sayfa
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Ana sayfa
  • Türkçe ‎(tr)‎
    • English ‎(en)‎
    • Türkçe ‎(tr)‎
Veri saklama özeti
Mobil uygulamayı edinin